Kokousasiaa ja kuulumisia

15.5.2021

Talven jälkeisiä kuulumisia

Tervehdys kaikille jäsenille!

Kokoontumisrajoitukset alueellamme jatkuvat ja näin ollen emme voi vielä pitää talvikokousta. Kokouksen aika kuitenkin koittaa ensi tilassa, kunhan rajoitukset helpottavat. Kaikilla jäsenillä tulee olla mahdollisuus osallistua kokoukseen, joten joudumme tässä asiassa seuraamaan vielä rajoituksia. Ilmoitamme kokouksen ajankohdan heti kun sen pitämiseen on mahdollisuus. Seuraa ilmoittelua Inarilaisessa ja seuran muilla tiedotuskanavilla.

Yhteislupa-asia etenee ja hirvilupia on haettu totutusti yhteisluvan kautta. Seurueita on ensi syksyllä mukana kaksikymmentäviisi. Tarkempi lupien määrä ei ole vielä selvillä mutta sekin varmasti selviää vielä ennen syksyä.

Yhteinen seuramme täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia ja sitä on tarkoitus juhlistaa yhdessä jollakin tavalla. Toivottavasti voimme jo tiedottaa asiasta enemmän tulevan kokouksen yhteydessä. Ampumaratatoiminta käynnistyy taasen kesän aikana ja asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää. Suunnitteilla on myös yhteisiä talkoita, joilla on tarkoitus kunnostaa ja huoltaa ampurataa ja seuran rakennuksia yhdessä tekemällä.

Mikäli on jokin asia joka askarruttaa, ottakaa rohkeasti yhteyttä johtokunnan jäseniin. Vastaamme mielellämme kysymyksiin yhteisistä asioista.

Hyvää kevättä ja alkavaa kesää,

Johtokunta